Tilausohje Viadrus valurautapattereille

Viadrus valurautapattereita voidaan käyttää kaikissa vesikiertoisissa lämmitysjärjestelmissä. Lämmönlähteenä voi olla lähes mikä tahansa lämpökattila (öljy, pelletti, puu tai sähkö), kaukolämpö tai jonkinlainen lämpöpumppu.

NÄIN TEET TARJOUKSEN:

Suosittelemme seuraavaa toimintatapaa, kun haluatte saada tarjouksen Viadrus valurautapattereista:

 1. Valitkaa malli: Kalor, Bohemia, Styl, Termo tai Windsor
 2. Kertokaa, minkä tyyppinen lämmönlähde teillä on, tai mikä on lämmitysjärjestelmänne meno- ja paluuveden lämpötila.
 3. Lämmitystehon tarve huoneittain (Watt).
 4. Kuinka monta patteria haluatte huoneittain.
 5. Ikkunoiden alla oleva vapaa korkeus, jos patterit sijoitetaan ikkunoiden alle.
 6. Ikkunan leveys.
 7. Toivottu pattereiden leveys, jos ajatellaan ulkonäköä.
 8. Missä pattereiden liitännät tulisi olla ja minkä tyyppiset.
 9. Haluatteko pattereille jalat?
 10. Seinäkiinnity, minkä tyyppinen?
 11. Väri. Tehdastoimituksissa, patterit voi tilata kaikissa RAL-väreissä.
 12. Tarvitsetteko venttiilejä? Valikoimassamme on erilaisia retro-venttiilejä.

Yksityiskohtaiset ohjeet ⇣

YKSITYISKOHTAISET OHJEET

 1. Valitkaa malli, Kalor, Bohemia, Styl, Termo eller Windsor
 2. Kertokaa, minkä tyyppinen lämmönlähde teillä on tai mikä on lämmitysjärjestelmänne meno- ja paluuveden lämpötila. Tämä on ratkaisevaa pattereiden oikean mitoituksen kannalta. Tässä teknisessä dokumentissa, LINKKI, jonka voit ladata, on valmiit mitoitustaulukot kolmelle standardiolosuhteelle; 90/70, 75/65 ja 55/45 astetta. Jos järjestelmässänne on eri lämpötilat, voimme tehdä niille omat laskelmat.
  1. Meno- ja paluuveden lämpötila 75/65 astetta, jos kyseessä on lämmityskattila (öljy, puu, pelletti tai sähkö). Pätee myös, jos lämmitysjärjestelmänne on liitettynä kaukolämpöön.
  2. 55/45 astetta toimii hyvänä mitoituspohjana, jos teillä on käytössä maa- tai kalliolämpö.
 3. Jos teillä on tiedossa, kuinka suuren lämmitystehon tarvitsette huoneittain, voitte lähettää meille listan niistä. Jos teillä ei ole valmista laskelmaa, voitte lähettää meille asuntonne pohjapiirustukset, josta näkyy asuintil ojenne neliöt sekä huonekorkeudet. Kertokaa myös, miten talo on rakennettu, jos se on uusi ja moderni tai vanhempi talo. Näiden tietojen perusteella arvioimme asunnossanne tarvittavan lämmitystehon huoneittain ja käyttää tätä arvoa mitoituksessa.
 4. Ilmoittakaa, kuinka monta patteria haluatte huoneittain.
 5. Yleensä patterit sijoitetaan ikkunan alle. Meidän onkin tiedettävä korkeus lattiasta ikkunan alareunaan, voidaksemme valita oikean korkuiset patterit.
 6. Jos patterit sijoitetaan ikkunan alle, ilmoittakaa myös ikkunan leveys.
 7. Kun olemme mitoittaneet patterit tarvittavien lämmitystehojen mukaan, seuraavaksi tulevat ulkonäkökysymykset. Yleensä on tapana valita patteri, joka on yhtä leveä kuin ikkuna, koska ne näyttävät parhaimmalta. Tietenkin tämä on asia, jonka tiedätte itse parhaiten.
 8. Liitännät. Meidän on tiedettävä, miten patterit yhdistetään, missä kohtaa patteria liitosten tulee olla sekä liitosten mitat.
 9. Seisovatko patterit omien jalkojensa varassa? Kalor-pattereihin on mahdollista saada myös jalat, Bohemia ja Windsor toimitetaan yleensä jalallisina. Jos pattereihin valitaan jalat, ne vaikuttavat myös pattereiden korkeuteen. Kalor patterit, joiden pituus sisältää yli 12 osiosta, koostuu aina parittomasta määrästä osioita. Tämän seurauksena patterista tulee symmetrinen.
 10. Jos patteri kiinnitetään seinään, meidän tulee tietää, minkä tyyppinen seinä on kyseessä. Seinäkiinnikkeitä on kuutta eri tyyppiä, jotka soveltuvat erilaisiin seinärakenteisiin. Tässä vaiheessa voi olla hyvä keskustella rakennuspuolen asiantuntijan kanssa, jos olette epävarmoja, mikä seinäkiinnike on teille paras vaihtoehto. Kalor- ja Stylmalleille löytyy erillisiä tukijalkoja. Viadrus accessories
 11. Väri. Hintaamme sisältyy pattereiden maalaus. Jos patterit toimitetaan suoraan tehtaalta, patterit voi tilata kaikissa RAL-väreissä. Patterit voivat olla myös erivärisiä, ilman lisäkustannuksia. Tietyt mallit, kuten Bohemia R ja Windsor, voidaan maalata kahdella sävyllä. Tähän tulee lisähinta, joka annetaan pyynnöstä. Radiator värit RAL
 12. Venttiilit. Voimme toimittaa eri mallisia retroventtiilejä joko termostaatilla tai ilman. Myynnissämme olevat venttiilit on valmistettu Italiassa. – Kalor-patterit, joihin ei tule jalkaosia, voidaan toimittaa integroiduilla termostaattiventtiileillä. Tällöin sisäänrakennettu termostaattiventtiili sijaitsee patterin oikeassa yläkulmassa ja putkiliitännät on sijoitettu suoraan patterin alle (jolloin lämpölinjat tulevat käytännöllisesti katsottuna näkymättömiin), tai patterin alaosaan oikealle ja vasemmalle. Lisätietoa saat alla olevasta linkistä. Viadrus retro valves

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

 

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE