ARITERM 35+

Taloudellinen, kestävä ja ympäristöystävällinen

Ariterm 35+ ja 60+ kattilat ovat taloudellisia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä alapaloisia puukäyttöisiä keskuslämmityskattiloita. Lämmitys on jaksottaista ja perustuu energian varaamiseen lämminvesivaraajaan. Arina on vankkaa valurautaa ja kestää hyvin arkisen käytön.

 

Helppo käyttää

Täysleveät luukut tekeävt täytön ja puhdistuksen helpoksi. Tulen sytyttäminen on nopeaa ja yksinkertaista. Kattilassa on vakiovarusteena savukaasuimuri!

 

Polttaa puuta puhtaasti

Puhtaan palamisen tärkein perustekijä on palokaasujen ja palamisilman mahdollisimman täydellinen sekoittuminen keskenään. 35+ ja 60+ alapalokattiloissa on poikkeuksellisen puhdas palaminen, jonka ilma ohjataan jälkipolttopesään. Jälkipolttopesässä palokaasut ja palamisilma sekoittuvat keskenään, jolloin lopputuloksena on palokaasujen täydellinen palaminen korkeassa lämpötilassa.

 

Tehokas lämmöntuotto

Kattilan keraamisesta polttolieriöstä savukaasut johdetaan konvektiokanaviin, joiden suuren pinta-alan ansiosta lämpö siirtyy savukaasuista erittäin tehokkaasti kattilaveteen.

 

Erityisesti omakotitalojen ja maatilojen rakennusten lämmitykseen

Ariterm 35+ ja 60+ kattiloita käytetään yleisimmin omakotitalojen, maatilojen rakennusten yms. lämmitykseen. Polttoaineena voidaan käyttää 0,5 m:n puuklapeja. Lisäksi kattilaan voidaan asentaa öljypoltin.

ESITE

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE