AWH 9 kW | V5 & AWH 11 kW | V5

 

AWH V5+ saa energiansa ilmasta ja muuntaa sen lämmöksi pattereillesi tai lattialämpösysteemille. ES AWH V5+ sarja on kehitetty korvaamaan tai täydentämään nykyistä lämmönlähdettä, uudeksi lämmönlähteeksi tai muuntamaan taloa jossa suoravaikutteinen sähkö taloksi jossa miellyttävä vesikiertoinen lämmityssysteemi. Puhtaaksi muotoiltu sisäosa joka sopii hyvin moderniin kotiin ripustetaan seinälle. Kaikki liittymät löytyvät yksikön yläosassa. Säilytä vanha lämpökattilasi.

 

AWH- sarja voidaan yhdistää olemassaolevan sähkö-, öljy-, pelletti- tai puukattilaan. Kehitetty pohjoiseen ilmastoon. Split- systeemi tarkoittaa että lämmönmuunto talon lämpösysteemiin tapahtuu sisällä ja että ainoastaan jäähdytysaine kiertää ulkona. Tämä eliminoi jäätymisriskin.

 

Invertteriohjattu energialuokka A++

 

Invertteriohjatut lämpöpumput tarkoittaa että kompressorin kierrosluku säännellään automaattisesti saadaakseen optimaalisen efektin joka kattaa talon energiatarpeen.Esim.matala ulkolämpötila tarkoittaa lämpimämpää vettä lämmitysjärjestelmässä.

 

Automaattinen sulatus ja nanopäällystetty ulkoyksikkö. Lämpöpumpuissa automaattinen sulatus joka minimoi sulatuskerrat. Ulkoyksikön pinta on päällystetty nanopartikkeleilla mikä vähentää pakkas- ja jäämuodostumista.

 

Toimitukseen kuuluu:

  1. Ulkoyksikkö korkealaatuisella Panasonic- kompressorilla
  2. Sisäyksikkö lämmönmuuntimella, lämpöpumpulla, ohjausyksiköllä ja kiertopumpulla.

ESITE

KÄYTTÖOHJE

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE