VIADRUS STYL

 

Valurautapatteri moderniin, suunniteltuun ympäristöön

 

  • lämpöteho 70 W / osa (75/65/20)
  • löytyy ainoastaan koossa, 500/130
  • liitäntäväli 500 mm
  • syvyys 130 mm
  • paino 3,8 kg / osa
  • käytännössä rajoittamaton käyttöikä
  • 20 vuoden takuu pattereille, jotka toimitetaan suoraan tehtaalta
  • Erittäin tyylikäs asennus alakytkennällä sekä integroidulla termostaattiventtiilillä.

 

VIADRUS on perinteinen tšekkiläinen yritys, joka on valmistanut lämmityskattiloita ja valurautapattereita jo vuodesta 1888. Yhtiöllä on noin 1000 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa. Yhtiö on yksi Euroopan suurimmista lämpötuotealan valimoista.

 

VIADRUS valurautapattereita löytyy Euroopan joka kolkasta, asunnoista, huviloista, kartanoista ja jopa upeasta Prahan linnasta.

 

Nykyaikaisessa tuotannossa noudatetaan EN ISO 9001 ja ISO 14001 – normeja. Valurautaisilla pattereilla on pidempi käyttöikä kuin vastaavanlaisilla teräksestä valmistetuilla tuotteilla. Tällaisia 1800-luvulla valmistettuja valurautapattereita on käytössä vielä tänäkin päivänä! Ne ovat käytössä taloudellisempia kuin vastaavat teräksestä valmistetut, koska ne varastoivat itseensä enemmän lämpöä ja jakavat sen tasaisemmin. Myös lämmityskattila toimii tehokkaammin, kun paluuveden lämpötila on korkeampi. Valurautapatterit sopivat myös maalämmön lämmönjakotavaksi.

 

Pattereita on saatavilla useita eri korkeuksia ja syvyyksiä. Pituus määräytyy asiakkaan valitsemien osioiden mukaan. Lisäksi valurautapatterit on mahdollista mitoittaa yksilöllisesti eri huoneiden lämmitystarpeiden mukaisiksi. Autamme mielellämme mitoituksessa ja oikean patterin valinnassa.

 

VIADRUS valurautapatterit ovat saatavilla kaikissa RAL-väreissä ja lisäksi valittavana on kaksisävyinen vaihtoehto. Valikoimistamme löytyy myös teollisuus-look patinoituneena ruostepilkkuineen. Sinun tehtäväksesi jää vain valinta.

HINTA

TEKNISET TIEDOT JA HINTA, TEKNISKA DATA OCH PRIS - STYL500/130
Liitäntäväli, Kopplingsavstånd c-c (mm)500
Kokonaissyvyys, totaldjup (mm)130
Kokonaiskorkeus, totalhöjd (mm)580
Liitäntäkierre, anslutningsgänga1"
Kuivapaino (kg / lohko), Torrvikt (kg/sektion)3.80
Lämpöteho, värmeeffket T=75/65/20 C (W / lohko, sektion)70
Hinta per lohko, pris per sektion € (ALV/MOMS 24%)Ei saatavana enää, ej tillgänglig mera

ESITE

KÄSITTELY- JA ASENNUSOHJEET

KYTKENTÄMAHDOLLISUUDET

RAL VÄRIKARTTA

Klikkaa kuvaa avataksesi koko värikartan

TEKNISET TIEDOT

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

 

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE