AURINKOLÄMPÖ

 

Aurinkolämpöpaketti sisältää:

▪ Aurinkokeräimet

▪ Aurinkosäiliön kahdella kierukalla

▪ Pumppuryhmän ohjaimella, vakio on Sigma pumppuryhmä ja Sorel MTDC ohjain kolmella lämpötilananturilla

▪ Glykolia

▪ Paisunta-astian

Lisävarusteet:

▪ Kiinnittimet kattoasennukseen

▪ Kattotelineet

▪ Joustavia ruostumattomia metalliletkuja, joko eristettyjä tai ilman eristeitä. Erilaisia pituuksia saatavana. On valmiita paketteja kahdella eristetyllä letkulla ja anturijohdolla.

▪ Erilaiset liittimet, tulpat, kuulaventtiilejä ja varoventtiilejä

 

Pystymme toimittamaan aurinkolämpölaitoksia suureen lämpötarpeeseen, esim. yli 10 000 litraa lämmintä vettä päivässä. Kuumaa, 90–95 °C, vettä pystytään myös lämmittämään aurinkolämmöllä.

ESITE

KAAVIOT

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE