Euroopan asiantuntija

kun kyse on pellettikattiloista

https://www.oekofen-30.com/en/

 

Wifotek myy nyt Ökofenin pellettikattiloita Suomessa. Tarjoamme koko valikoiman ja lisää informaatiota löydät Ökofenin kansainvälisiltä nettisivuilta. Lisää informaatiota erilaisista kattiloista tulee nettisivuillemme vähitellen. Voitte jo nyt lukea upeista kondenssikattiloista tässä.

ÖkoFEN on pellettikattiloiden asiantuntija ja yksi johtavista erilaisten ratkaisujen toimittajista erilaisille uusiutuviin energialähteisiin perustuville käyttöalueille. Taloudellisista ja kätevistä pellettilämmitysjärjestelmistä tilaa säästäviin pellettisäiliöihin. Olipa kyse perhekodeista, kunnista tai teollisuudesta, olet löytänyt oikean osoitteen kaikkeen puupellettien lämmitykseen liittyvään!

ÖkoFEN on valmistanut pellettikattiloita yli 30 vuoden ajan ja keskittyy yksinomaan pellettikattiloiden tuotantoon. ÖkoFEN on tehnyt ensimmäisenä useita asioita pellettien polttamisessa ja muut suuret pellettikattiloiden valmistajat kopioivat tekniikkaansa. Mutta ÖkoFEN on alkuperäinen!

Vuonna 1997 ÖkoFEN esitteli maailman ensimmäisen tyyppihyväksytyn täysin automaattisen pellettikattilan

Vuonna 2015 ÖkoFEN esitteli maailman ensimmäisen kondensaatiotekniikalla varustetun pellettikattilan, Pellematic Condensin. Se on tänään Saksan myydyin pelletti- kondenssikattila.

Vuonna 2019 ÖkoFEN sai palkinnon myEnergy365: stä, joka on Pellematic Condensin ja aurinkopaneelien ympärille rakennettu järjestelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen energiariippumattomuuteen.

ÖkoFEN-pellettikattilat ovat aina noudattaneet tiukimpia ympäristömääräyksiä ja niillä on hyvin pienet päästöt. Mutta vuonna 2020 otettiin uusi askel esittelemällä ZeroFlame, liekitön pellettien palaminen. Tähän patentoituun tekniikkaan kuuluu niin puhdas palaminen, ettei liekki ole näkyvissä. Hiukkaspäästöt ovat tuskin mitattavissa! ZeroFlame, joka voidaan asentaa nykyisiin Pellematic Condens -laitteisiin, tulee myyntiin kesällä 2021!

Kun aiot uudistaa talosi lämmitysjärjestelmää, valitse paras, valitse ÖkoFEN!