PELLETTI

 

Jos etsinnässä on ekologinen, kestävä ja uusiutuva lämmitystapa, ovat pelletit hyvä vaihtoehto. Ainoastaan aurinkoenergia on pellettejä vihreämpi vaihtoehto.

 

Puupelletit valmistetaan sahanpurusta, jota syntyy puutavaran jalostuksen sivutuotteena. Kyseessä on siis jäte, joka muutenkin poltettaisiin tai annettaisiin mädäntyä. Pellettien valmistusta varten ei kaadeta puita. Luonnollisesti energiaa kuluu hieman pellettien valmistusprosessissa.

 

Nykyaikainen pellettikattila on käyttövarma, helppokäyttöinen eikä vaadi paljon huoltoa. Ne muutamat tunnit, jotka kuluvat kattilan huoltoon vuodessa, ovat hyvin käytettyä aikaa.

 

Vuonna 2019 pellettilämmityksen arvioitu hinta on 0,06 €/ kWh. Jos pellettikattilan lisäksi käyttää aurinkovoimaa, voi lämmityskuluja pienentää huomattavasti.

 

Wifotek myy Vapon pellettejä, jotka ovat markkinoiden parhaimmat ja tasalaatuisimmat lämmityspelletit.

UUTUUS! Meiltä saa nyt myös edullisempi puupelletti, 118 € / 500 kg säkki. Tämä pelletti on tehty Venäjän Karjalassa. Ero Vapon pellettiin on enemmän purua ja pölyä säkissä, muuten ei ole huomattu suurempaa eroa.

Iso 500 kg säkki maksaa 135/kpl € (sis. alv) tai 118 €/kpl (sis alv)

Puhalluspellettiä, pienin tilausmäärä 3 tonnia. Hinta on vapaasti asiakkaalla, puhallettuna siiloon. Toimitusaika 10 päivän sisällä. Toimitamme puhalluspellettoä ainoastaan Pohjanmaalla.

Määrä, ton€/ton, sis alv 24%
3-40kysy tarjousta

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE