PELLETTI

NYT! 24 tonnia 8 mm puupelletti, luokka A1, 1000 kilon säkeissä. 535 € per säkki, sis alv, ei myyntirajoituksia.

Löytyy 60 säkkiä kotimaista 8 mm pellettiä 500 kilon säkeissä. Hinta 250 € sis alv, 10 säkkiä 240 € per säkki, 20 säkkiä 235 € per säkki. Niin kauan kuin varasto riittää.

Vapo pelletti loppu, lisää tulossa toukokuun alussa

 

Jos etsinnässä on ekologinen, kestävä ja uusiutuva lämmitystapa, ovat pelletit hyvä vaihtoehto. Ainoastaan aurinkoenergia on pellettejä vihreämpi vaihtoehto.

 

Puupelletit valmistetaan sahanpurusta, jota syntyy puutavaran jalostuksen sivutuotteena. Kyseessä on siis jäte, joka muutenkin poltettaisiin tai annettaisiin mädäntyä. Pellettien valmistusta varten ei kaadeta puita. Luonnollisesti energiaa kuluu hieman pellettien valmistusprosessissa.

 

Nykyaikainen pellettikattila on käyttövarma, helppokäyttöinen eikä vaadi paljon huoltoa. Ne muutamat tunnit, jotka kuluvat kattilan huoltoon vuodessa, ovat hyvin käytettyä aikaa.

 

Tällä hetkellä, lokakuu 2022,  pellettilämmityksen arvioitu hinta on noin 0,08 €/ kWh. Jos pellettikattilan lisäksi käyttää aurinkovoimaa, voi lämmityskuluja pienentää huomattavasti.

 

Wifotek myy Vapon pellettejä, jotka ovat markkinoiden parhaimmat ja tasalaatuisimmat lämmityspelletit.

Iso 500 kg säkki maksaa 195/kpl € (sis. alv) Vapon pellettiä. HUOMIO! Toistaiseksi myymme vain 1 säkin 500 kg asikasta kohti. Lastausaika on torstaisin klo 18-19, Ravasvägen 3 68810 Ytteresse. Maksu kortilla.

Puhalluspellettiä, pienin tilausmäärä 3 tonnia. Hinta on vapaasti asiakkaalla, puhallettuna siiloon. Toimitusaika 10 päivän sisällä. Toimitamme puhalluspellettoä ainoastaan Pohjanmaalla.

Tällä hetkellä (26.10.2022) emme pysty myymään irotepellettiä, ilmoitamme kun on taas mahdollista.

Määrä, ton€/ton, sis alv 24%
3-40kysy tarjousta

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE