Tilaa lomakkeen kautta.

Pellvac tehokkaat tuhkaimurit – nyt Wifotekista

 

Tuhkaimuri Pyörremyrksy olemme ylpeitä voidessamme tarjota yhteistyössä ruotsalaisen Pellvac AB:n kanssa, joka on johtava korkealaatuisten syklonierottimien valmistaja.

 

Miksi Pyörremyrsky-tuhkaimuri?

 

Ymmärrämme, että tehokas tuhkanhallinta on välttämätöntä, olitpa sitten tarpeen huoltaa pellettikattilaasi tai hallita nokea teollisuusympäristössä. Tuhkan imuroiminen tavallisella kotitalouspölynimurilla ei ole pelkästään tehotonta; se voi myös vahingoittaa laitteitasi. Virvelvind-tuhkaimurilla (Pyörremyrsky) erottelet jopa 99 % tuhkasta ennen kuin se saapuu pölynimuriin. Käytämme ainutlaatuista syklonitekniikkaa, joka eliminoi suodattimien tarpeen.

 

Erottelee jopa 99 % tuhkaa

Suodattimia ei tarvita, joten Virvelvind-tuhkaimuri on ihanteellinen kuumalle tuhkalle (ei hiillokselle).

 

Korkea erotusaste

Pyörremyrsky-tuhkaimurit on suunniteltu saavuttamaan ylivoimaiset erotusnopeudet ja tehokkuus. Olitpa tekemisissä pienten tai suurten tuhkamäärien kanssa, Pyörremyrsky toimittaa sen. Kun erotus on 99 %, vain 1 % päätyy pölynimuriin.

 

Eri kapasiteetit

Tarjoamme Pyörremyrksyä kolmessa eri koossa – 20 litraa, 64 litraa ja 216 litraa. Voit valita tarpeisiisi sopivan koon, olipa kyseessä yksinkertainen kotiympäristö tai vaativa teollinen toiminta.

 

Korkealaatuinen

Pelvacin tuotteet valmistetaan korkeimpien laatu- ja kestävyysstandardien mukaisesti. Kun valitset Pellvacilta Pyörremyrsky-tuhkaimurin, voit olla varma, että sijoitat luotettavaan ja pitkäikäiseen ratkaisuun.

Pyörremyrsky-tuhkaimurimallit

 

Esittelemme kolme eri mallia Virvelvind-tuhkaimuria, jotka on erityisesti suunniteltu käsittelemään tehokkaasti tuhkaa ja nokea.

 

Pyörremyrsky-tuhkaimuri 20 litraa

Tätä mallia voidaan käyttää yhdessä tavallisen kotitalouspölynimurin kanssa tai yhdessä tuhkapölynimurin kanssa. Huomaa, että se ei sovellu käytettäväksi pussittoman pölynimurin kanssa. Mallin mukana tulee käytännöllinen imuletku, joka on 2 metriä pitkä ja varustettu lämmönkestävällä alumiinisuuttimella.

Hinta: 165 € sisältäen alv.

Asksug från Pellvac

 

Pyörremyrsky-tuhkaimuri 64 litraa

Tämä malli sopii täydellisesti käytettäväksi keskuspölynimurin kanssa. Se soveltuu erityisen hyvin päivittäiseen tai viikoittaiseen tuhkan, sahanpurun, hiontapölyn tai muun karkean lian poistoon. Mallissa on imuletku, joka on täydet 5 metriä pitkä ja varustettu myös kuumuutta kestävällä alumiinisuuttimella.

Hinta: 495 € sisältäen alv.

Skriv vad du ser och använd sökordet.

 

Pyörremyrsky-tuhkaimuri 216 litraa

Tämä iso malli on suunniteltu käytettäväksi keskuspölynimurin kanssa, ja se on ihanteellinen teollisuudelle, jolla on suurempia tarpeita, kuten savustamoihin tai suurten uunien puhdistukseen.

Hinta: 490 € sisältäen alv. Huomio! Ilman tynnyriä.

beskriv vad du ser och använd sökordet

 

 

Tietoja Pellvac AB:sta

Pellvac AB on arvostettu ruotsalainen valmistaja, jolla on pitkä ja menestyksekäs historia tuhkankäsittelyssä. Ne tarjoavat myös erikoisratkaisuja, kuten Windcleaner, teollisuudelle, joka tarvitsee tehokasta syklonierotusta suurissa määrissä ja vaikeille materiaaleille. Ota yhteyttä Pellvac AB:hen saadaksesi lisätietoja heidän toimialallesi räätälöidyistä ratkaisuistaan.

 

Miten tilata?

Voit tilata Pyörremyrsky-tuhkaimruin Wifotekilta ottamalla meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Otamme mielellämme vastaan ​​tiedusteluja niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä.

VIDEO

MUUT TUOTTEET

Meiltä löydätte laadukkaan ja monipuolisen valikoiman lisäksi asiantuntevaa palvelua.

PATTERIT

Valikoimisamme on tsekkiläisen Viadrus –yhtiön valurautapatterit.

PELLETTI JA KUIVIKKEET

Myymme Vapon puupellettiä ja kuivikkeita.

AURINKOENERGIA

Laadukkaat aurinkolämpöpakettimme tulevat puolalaisesta Veelman-yrityksestä.

KATTILAT JA POLTTIMET

Myymme, asennamme ja huollamme Aritermin pellettipolttimia.

Napaketjupyora N06B1-15 BQ20-133B

VARAOSAT

Yleisimmät varaosat Aritermin pelletipolttimiin ja -kattiloihin, myös SPG-moottorien vaihteistot.

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

 

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE