Pellematic Maxi Condens

 Kompakti iso pellettikattila, jonka teho on jopa 256 kW.

Kondenssitekniikalla varustettu pellettikattila suurille lämmitysjärjestelmille

 

Lauhdutintekniikkaa on nyt mahdollista käyttää myös lämmittäessä suurempia kiinteistöjä ja liiketiloja. 41, 55 tai 64 kW: n tehoisilla Pellematic Maxi voidaan asentaa kaskadiin jopa 256 kW kokonaistehoon saakka. Neljässä Maxi-kattilassa olevassa kaskadissa teho voi vaihdella välillä 19,2-256 kW. Tämä tarkoittaa erittäin taloudellista toimintaa ja myös erittäin suurella käyttövarmuudella. Kattilassa on myös sisäänrakennettu pelletin kulutuksen mittaus. Pellettien tyhjiökuljetus Flexilosta tai varastotilasta.

Hinnat alkaen 19 000 € sisältäen alv.

Pellematic Maxin tekniikka on sama kuin pienemmissä Condens-kattiloissa. Ero on se, että Maxi-kattilassa pellettien täyttämiseen tarkoitettu turbiini on sijoitettu pelletti- varaston päälle ja tuhkaastia on kattilan ulkopuolella.

 

Kattiloiden polttimissa, joiden teho on yli 20 kW, on polttoaineen syöttö alhaalta ja täysin pyöreä poltinlevy. Muuten komponentit ovat yksinkertaisesti suurempia ja tehokkaampia.

 

Ohjausjärjestelmä on sama kaikissa Pellematic-kattiloissa.

 

Järjestelmässä, jossa on useita kattiloita kaskadissa, jokaisella kattilalla on oma pelletinsyöttöjärjestelmä siilosta tai varastosta.

 

Maxi-kattila mahtuu myös 80 cm leveän oven kautta.

Parempi palaminen

ÖkoFEN: n kehittämä ainutlaatuinen poltotekniikka mahdollistaa erittäin tehokkaan palamisen alhaisilla päästöillä kolmen pääkomponentin: monisegmenttisen poltinlevyn, palotilan anturin ja tyhjiömittarin ansiosta.

Kondenssiteknologia

Vallankumouksellinen kondenssi tekniikka on Condens-kattilan ytimessä. Kondenssikattila kuluttaa vähemmän pellettiä ja säästää jopa 15 % lämmitys-kustannuksissa (vrt tavallinen pellettikattila)

Kompakti

Pellematic Maxi mahtuu 80 cm leveän oviaukon läpi. Tämä säästää asennuksessa kun suurempia muutostöitä ei tarvitse tehdä rakennukseen.

Puhdas palaminen

Lauhdutintekniikka tarjoaa savukaasujen luonnollisen puhdistuksen, koska suuri osa savun hiukkasista jumittuu lauhduttimeen. Sitten ne huuhdellaan viemäriin lauhdutinhuuhtelussa.

Tehokas joukkuepelaaja

Enintään neljän kattilan kaskadisäätö samanaikaisessa käytössä tarjoaa suuren luotettavuuden ja vähäisen kulumisen.

Mukava keskuslämmitys

Pellematic Maxi kondenssi-tekniikalla tarjoaa todistetun Pellematic-tekniikan laajassa mittakaavassa. Esimerkiksi erityisen puhdas tuhkalaatikko sisältyy vakiona Pellematic Maxi -toimitukseen

Asennusesimerkkejä

Pellematic Maxi pellettien tyhjiö-kuljetuksella Flexilosta.

Pellematic Maxi pellettien tyhjiö-kuljetuksella varastohuoneesta