AURINKOSÄHKÖ

 

Valikoimistamme löytyy aurinkokennopaketteja sähköntuotantoon. Myymme esimerkiksi NAPSin ja Sharpin aurinkopaneeleita ja saksalaisen SMAn inverttereitä.

 

AURINKOSEURAAJA

Katolle asennettavien aurinkopaneelien lisäksi valikoimissamme on edullisia aurinkoseuraajia. Meillä itsellämme on ollut käytössä neljä 300 W:n paneelia (yhteensä 1,2kW) yhtä aurinkoseuraaja kohden. Tämä kokonaisuus kerää auringonvaloa aamusta iltaan ja tällä tavoin tuotettu energia riittää kattamaan päivittäisen energiatarpeen kokonaan.

 

Vuodessa yksi aurinkokerääjä, jossa on 1,2 kW:n aurinkopaneelit tuottaa vähintään 1500 kWh sähköä vuodessa. Hintaa kokonaisuudelle, jonka teho on 1,2 kW ja joka koostuu neljästä 300 W:n aurinkopaneelista, 3 metrin kiinnitystangosta sekä ruuvipaalusta tulee noin 2250€ sis. alv.

 

Aurinkoseuraaja on helppo asentaa. Käsistään kätevä asentaa tangon paikoilleen itsekin, mutta sähköasennuksiin tarvitaan ammattilainen tekemään työt.

 

ERIKOISTARJOUS!

Tarvitsetko kesämökillesi helposti asennettavaa aurinkoseuraajaa? Meillä on varastossa vielä muutamia kappaleita kaksiakselisia aurinkoseuraajia, joihin sopii kaksi aurinkopaneelia eli yhteensä jopa 610 W (riippuen paneelin tyypistä). Seuraajaan voidaan asentaa aurinkopaneelit välittömästi. Aurinkoseuraajassa on sisäänrakennettu GPS-siru, joka helpottaa asennusta huomattavasti. Aurinkoseuraaja asennetaan paikalleen, ruuvataan jalustalle (neljä tavallista tai laajenevaa ruuvia), kohdistetaan kohti etelää ja yhdistetään mukana tulevaan muuntajaan. Aurinkoseuraaja alkaa näin automaattisesti seurata aurinkoa. Ja siinä kaikki! Tietysti aurinkopaneelit täytyy liittää myös sähköverkkoon.

 

Hinnat

Pelkkä aurinkoseuraaja, ilman paneeleja 900€sis. alv.

Aurinkoseuraaja + 2 kpl 305 W:n aurinkopaneeleita 1450€ sis. alv. Yhdessä Sunny Boy 1.5 -invertterin kanssa 2050€sis. alv.

Aurinkoseuraaja + 2 kpl 275 W:n aurinkopaneeleita 1275€ sis. alv. Yhdessä Sunny Boy 1.5 -invertterin kanssa 1875€sis. alv.

5 kW:n aurinkosähköpaketti kiinteillä aurinkopaneeleilla (katolle kiinnitettävät paneelit)

18 kpl Sharp 275W aurinkopaneeleita

1 kpl SMA 5000 -kolmivaiheinvertteri

 

Kokonaishinta 5600€ sis. alv.

Jos aurinkopaneelit asennetaan katolle 100 km säteellä Pietarsaaresta, voi asennuksen tilata meiltä. Kattoasennus ja sähkötyöt maksavat tällöin yhteensä 2300 € sis. alv.

 

Invertteri valitaan paneeleiden kokonaistehokkuuden perusteella.  Hinnat alkavat 750 € Sunny Boysta (1,5kW). Asiakas voi asentaa kokonaisuuden itse, mutta meiltä voi ostaa myös asennuspalvelun. Asennusten hinta lasketaan tapauskohtaisesti.

 

Mekaanisten asennuskustannusten lisäksi hintaa laskiessa tulee huomioida myös sähköasennusten kustannukset. Ota yhteyttä omaan sähköyhtiöösi näihin liittyen.

 

Aurinkoenergiaan vaihtaessa täytyy tehdä sopimus aurinkoenergian jakamisesta oman sähköyhtiön kanssa. Sopimuksessa sovitaan niin käyttösähköstä kuin myytävästä sähköstä.

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE