AURINKOSÄHKÖ

Myymme tästä vuodesta alkaen ainoastaan materiaalipaketteja, asennus ei sisälly meidän hintoihin. Koskee sekä aurinkolämpö- että aurinkosähköpaketteja.

 

Valikoimistamme löytyy aurinkokennopaketteja sähköntuotantoon. Myymme esimerkiksi  Sharpin aurinkopaneeleita ja Fronius ja SMAn inverttereitä

 

 

 

Aurinkoenergiaan vaihtaessa täytyy tehdä sopimus aurinkoenergian jakamisesta oman sähköyhtiön kanssa ja energiamittari on vaihdettava.

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE