Pellematic Smart XS

Pellematic Smart XS yhdistää pellettikondensaatioteknologian 335 litran varaajan, lämmityspiiri ja käyttövesimoduuli valmiissa paketissa. Tämä kattila on varustettu aurinkokierukalla ja ohjaus aurinkolämmölle. Ylisvoimaisen tehokas yhdistelmä, lämpiää pelletillä talvella ja auringolla kesällä!

Kattila tarvitsee vain 0,9 m2 lattiatilaa ja säästää sekä tilaa että investointikustannuksia. Älykäs lauhdutintekniikka soveltuu sekä patteri- että lattialämmitysjärjestelmiin.

Hinnat alkaen 13 420 € sis alv ( 10 kW malli ilman lisävarusteita)

 

Tekniset hienoudet Pellematic Smart XS-kattilassa

 

Älykäs kondenssitekniikka

  • Korkea hyötysuhde
  • Polttokammion ympärillä olevassa renkaassa olevien putkien (metallisilla jousilla) ja lauhduttimen (säännöllisellä vastahuuhtelulla) täysin automaattinen puhdistus.

 

Pelletronic Touch takaa intuitiivisen käytön

  • Internet-säätietojen käyttö mahdollistaa vielä enemmän säästöjä
  • Kosketusnäyttö ja itseohjautuva graafinen käyttöliittymä

Palamisdatan jatkuva mittaus polttokammiossa (ECC)

  • Palamislämpötilan ja pelletin syötön automaattinen säätö
  • Suurempi tehokkuus ja vähemmän päästöjä
  • Ihanteellinen käytettäessä erilaatuisia ja rakenteellisia pellettejä

Monisegmenttinen poltinlevy lisää luotettavuutta (ECC)

  • Kun poltinlevy koostuu liikkuvista segmenteistä estetään, että siellä syntyy jännityksiä
  • Segmenttien värähtelyliike tarjoaa automaattisen puhdistuksen
  • Edullinen varaosa (vikojen varalta koko levyä ei tarvitse vaihtaa)

Mukava 

Kuten kaikki muutkin ÖkoFEN-kattilat, Pellematic XS Smart on täysin automaattinen lämmitysjärjestelmä

Kompakti

Koko lämmitysjärjestelmä vaatii vain 0,9 m2 lattiatilaa. Liitännät sijaitsevat kattilan yläpuolella ja kondenssivedet ja savukaasuyhteydet ovat joko oikealla puolella tai kattilan takana.

Aurinkolämpö

Pellematic Smart XS on varustettu integroidulla aurinkokierukalla. 2 tai 3 tasokeräintä tai 30 tyhjiöputkea tekevät kattilasta entistä ekologisemman ja taloudellisemman. Koska myös tämän automaatio on täysin sisäänrakennettu, kattila hyödyntää automaattisesti kaiken saatavilla olevan aurinkoenergian.

4 – 1 lämpösysteemi

Pellematic Smart XS yhdistää ainutlaatuisella tavalla kondenssikattilan integroidulla lämmönhallinta- ja tuotantovedellä. Kompakti järjestelmä mahtuu sisään minkä tahansa 80 cm: n oven kautta.

Kondensaatioteknologia

Uusimman kondenssitekniikan sukupolvi tarjoaa paremman tehokkuuden – oletusasetuksena. Kondenssitekniikka, joka hyödyntää savukaasujen sisältämää lämpöenergiaa ja joka voidaan yhdistää joustavasti sekä pattereihin että lattialämmitykseen.

ECC polttotekniikka

Poltin, jossa on monisegmenttinen poltinlevy, alipaineen hallinta polttokammiossa ja palamisanturi liekissä takaavat alhaiset päästöt, jatkuvan korkean hyötysuhteen ja tehon optimaalisen mukauttamisen lämmitystarpeeseen.

Asennusesimerkit

Pellematic Smart XS tyhjiökuljetuksella Flexilo tekstiilisiilosta.

Pellematic Smart XS pelletin käsitäytöllä.

Pellematic Smart XS pellettien tyhjiökuljetuksella varastohuoneesta. Varastossa pohjaruuvi joka syöttää imujärjestelmään.