Tietoja Cinieristä

 

Cinier-tarina alkoi vuonna 1975, kun Michel Cinier aloitti oman lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointiyhtiönsä Sète’issä, pienessä kalastuskylässä Ranskan eteläosassa. Vaikka hän toimi hyvin menestyksekkäässä liiketoiminnassa ja perusti samaan aikaan oman perheensä, häntä kiinnostivat aina keksinnöt ja hän halusi uudistaa kotien lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä. Seuraavan viiden vuoden aikana hän työskenteli tämän ajatuksen pohjalta ja loi ensimmäisen lämmityspatterin prototyypin vuonna 1983.

 

Hän toi prototyyppinsä SITEVI-näyttelyyn ja voitti palkinnon tuoteratkaisuista, ja sai työpaikan Wines of Bordeaux-yhtiöstä. Tämän varhaisen menestyksen innoittamana hän teki yhteistyötä Arlesin teknillisen koulun kanssa ja jatkoi suunnittelunsa parantamista. Vuonna 1990 suurelle yleisölle tarjottiin myytäväksi ensimmäistä kaupallista patterin prototyyppiä, jossa oli hydraulinen tekniikka. Patteri tarjoaa uuden ja poikkeuksellisen tavan lämmittää kotia. Sittemmin molemmat Cinier-lapset ovat liittyneet yritykseen. Michelin tytär Cinier on luova johtaja ja Stephan on markkinointijohtaja.

 

Cinierin käsityöläiset ovat uudistaneet patterin yhdistämällä uusinta teknologiaa ja Michel Cinierin taiteellista visiota. Tällä tavalla patterista on tullut koristeellinen taideteos, jonka uusi, korkeatasoinen muotoilu voi olla asiakkaalle jopa arvokkaampi kuin tuotteen tekninen suorituskyky.

 

Cinierin mittatilaustyönä valmistetut lämpöpatterit valmistetaan käyttämällä uusinta teknologiaa ja suunnittelumenetelmiä, jotka tuottavat luovasti ekselenssiä lämmityksen alalla; aina ympäristöä huomioiden.

 

Cinier Paris on vuodesta 1990 lähtien ainoa yritys maailmassa, joka tekee tällaisia tuotteita. Valmistettu Olympian kivestä, joka on kehitetty Pyreneiden vuoristosta peräisin olevista raaka-aineista Lounais-Ranskassa, niiden kokoelma käsityönä valmistettuja lämpöpattereita ja pyyhekuivaimia on tyylikäs lisä kaikkiin kotiin.

 

Johanne Cinier, Cinier-yhtiön luova johtaja, saa inspiraationsa väreistä luodessaan uusia pyyhekuivain- ja patterimalleja, ja näistä malleista tulee nykyaikaisen taiteen täydellinen esitys.

 

LT-LED-valaistuskokoelma on moderni ja ainutlaatuinen. Joistakin LT-kappaleista on jo tullut ikoninen osa kalustoa.

 

Tuotteemme on tarkoitettu luksus- ja moderneihin asuntoihin, luksus-boutique-hotelleihin, konseptimyymälöihin, ravintoloihin sekä edustuskonttoreihin, joissa moderni sisustus on johtava teema.

 

Rakastamme luovuutta, kauneutta ja energiatehokkuutta.

 

Olette tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin suunnitellessanne projektinne.

ESITE

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

 

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

 

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

 

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE