TUBES patterit

 

Italian muotoilu parhaimmillaan. Useimmat TUBES lämmittimet on valmistettu alumiinista, mutta jotkut mallit ovat ruostumatonta terästä. Useimmat mallit ovat saatavana joko sähkö- tai vesilämpönä, joissakin malleissa vain sähkö. Monet mallit ovat rakennettavissa eri kokoihin, ja ne ovat saatavilla eri väreissä ja eri pintarakenteissa.  Autamme mielellämme mitoittamaan kiinnostuksen kohteena olevan jäähdyttimen.

 

TUBES filosofia

 

Moderni koti on kehittynyt paljon vuosien mittaan sekä esteettisen tyylin että teknisen sisällön osalta. Mutta kodin lämpö tulee edelleen lämpöpattereista, niin kuin ennenkin.

 

Tämä on idea Tubesin takana. Tubes erottuu alusta alkaen ja on mullistanut perinteisten patterien ulkoasun, mikä tekee niistä aitoja ikoneja.

 

Liiketoimintakehitys tutkimus- ja kokeilutoiminnan avulla, sekä teknisesti että esteettisesti, on mahdollistanut Tubesille muuttamaan patterin perinteistä määritelmää. Tubesin patteri on kodin sisustusobjekti, melkein kuin veistos, joka voi määritellä uudelleen arkkitehtonisen tilan.

 

Tubes on jo yli 20 vuoden ajan pyrkinyt tekemään kodin jokapäiväisistä tuotteista ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia. ”Kodin lämpö” on ajatus, joka on ajallisesti kestävä, ja se on kehitetty ja parannettu kuin mikä tahansa osa modernia elämää.

 

Tänään, enemmän kuin koskaan, Tubes tarkoittaa luovuutta, designia ja innovaatiota – kaikki Made in Italy

ESITE

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE