Atmos-puukattilat – fiksu valinta

Mietitkö lämmitysjärjestelmän uusimista? Atmos-puukattilavalikoimamme on nyt laajempi kuin koskaan ennen! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tästä tehokkaasta lämmitystavasta, joka perustuu käänteispalotekniikkaan ja keraamiseen polttokammioon. Palaminen on käytännössä täydellistä ja haitalliset päästöt minimaalisia.
Lisätietoja saat Mauritzilta: +358 50 572 9315

Atmos vedpannor ett smart val

Går du i tankarna på en ny värmelösning? Vårt utbud av Atmos-vedpannor är större än någonsin. Kontakta oss för att få reda på mera om detta effektiva sätt att värma upp din lokal genom omvänd förbränning och en keramisk brännkammare.  Det medger en i praktiken perfekt förbränning med ett minimum av skadliga utsläpp.
För mera info, kontakta Mauritz på: +358 50 572 9315
Tags:
,