ARITERM BIOMATIC PELLETTIKATTILAT

 

Biomatic-sarjassa on kolme mallia, Biomatic Basic (ilman poltinta) Biomatic +20 ja Biomatic +40. Biomatic +20 on nykyaikainen, automaattinen pellettikattila joka on huoleton käyttää. Kattilassa on integroitu Bequem pellettipoltin, automaattinen tuubien nuohous, shunttiohjaus ja savukaasuimuri. Lambda ohjaus lisävarusteena. Isompi malli on Biomatic +40 (40 kW). Basic-malli on yksinkertaisempi pellettikattila ilman minkäänlaista automatiikkaa. Siihen suositellaan Bequem 20 pellettipoltinta.

Biomatic Basic, ilman poltinta, hinta 3700 € sis alv

Biomatic +20, 20 kW teho, hinta 7000 € sis alv

Biomatic +40, 40 kW teho, hinta 10 000 € sis alv.

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE