EASYPELL PELLETTIKATTILAT

Easypell pellettikattilat valmistaa itävaltalainen Ökofen-ryhmä. Easypell-kattiloissa on tekniikka kuuluisista Ökofen pellettikattiloista, maailman parhaat pellettikattilat.

Easypell pellettikattilan tehot ovat 16, 20, 25 ja 32 kW. Hyötysuhde on jopa 95,3 % ja kattilaa tarvitsee puhdistaa vaan kerran vuodessa. Ei ole tarvetta erilliseen pellettisiiloon ja -ruuviin, viikkosiilo on sisäänrakennettu. Ainoat hoitotoimenpiteet ovat pelletin täyttö kerran viikossa ja tuhkalaatikon tyhjennys. Kattilassa on automaattinen ilmasäätö reaaliajassa, asennuksen yhteydessä se ei tarvitse muita säätöjä kuin lämpötilarajat.

Käyttövedelle kattila tarvitsee erillisen varaajan mutta 300 litran DHW-varaaja on hyvin edullinen ja voidaan myös kytkeä aurinkolämpöön. Kattilassa on valmiiksi sisäänrakennettu paluuveden lämpötilasäätö.

Hinnat

Pyydä tarjous

TIETOA YRITYKSESTÄ

Wifotek on toiminut uusiutuvien energiaratkaisujen ympärillä vuodesta 2006. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat pelletti-, puu- ja aurinkoenergia. Näkemyksemme mukaan hybridijärjestelmä on taloudellisin tapa lämmittää asuinrakennuksia. Mikäli käytössä on useita eri energialähteitä, voidaan joustavasti valita jokaiseen tilanteeseen taloudellisesti sopivin vaihtoehto. Tämä antaa mahdollisuuden vaikuttaa itse lämmityksen aiheuttamiin kuluihin. Tämän vuoksi voimme lämpimästi suositella järjestelmää jossa biopolttoainejärjestelmää täydennetään aurinkoenergialla.

Tarjoamme pitkäaikaisia ratkaisuja, järjestelmiä joiden käyttöikä on pitkä ja huollon tarve mahdollisimman vähäinen.

Tarjoamamme järjestelmä kestää tavanomaisessa käytössä vähintään 20 vuotta. Markkinoimme myös valurautapattereita, ne voivat kestää yli 100 vuotta ja lisäksi ne toimivat myös kauniina sisustuselementtinä.

OTA YHTEYTTÄ

info@wifotek.com

+358 50 572 9315

Ab Wifotek Oy

Brännbackvägen 4

68810 YTTERESSE